De Behandeling

Bekijk de behandelingen

In onze praktijk hebben wij meerdere behandelingen die u kunnen helpen. Tijdens onze behandelingen wordt geen diagnose gesteld, hiervoor wordt u naar een arts verwezen.

BEST Meting

Met behulp van metingen op acupunctuurpunten wordt een beeld geschetst van het energiesysteem. De BEST methode is een combinatie van Oosterse geneeswijzen en de nieuwste Westerse technieken. Door middel van de BEST methode wordt het gehele energiesysteem (zowel fysiek als emotioneel) opnieuw in balans gebracht. Dit houdt in dat na gemiddeld drie behandelingen alle delen van het lichaam weer voldoende energie krijgen, wat nodig is om normaal te kunnen functioneren. Hierdoor wordt de helende capaciteit van het lichaam weer geactiveerd.

Voedingsintolerantie testen

Het testen van voedingsintolerantie is een belangrijke stap om te begrijpen hoe je lichaam op bepaalde voedingsmiddelen reageert. Er zijn verschillende manieren om deze test uit te voeren, waaronder bloedonderzoek en eliminatiedieet. Het doel van de test is om voedselallergieën en -intoleranties te identificeren en zo problemen als een opgeblazen gevoel, diarree, huiduitslag en andere symptomen te verminderen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het beperken van voedingsmiddelen op basis van testresultaten niet altijd nodig is. Raadpleeg daarom altijd een arts of diëtist voordat je belangrijke wijzigingen in jouw dieet aanbrengt.

De Eetlijn

Begeleiding naar gezondere voeding bijvoorbeeld door beoordeling van je huidige voedingspatroon. Wij werken met het vitaliteitsprogramma van ‘De Eetlijn’, een uniek totaalpakket voor lichaamsreiniging en herstel. Neem contact op voor een vrijblijvende intake: info@besthealthsupport.nl

Afslanken

Afslanken kan een uitdaging zijn, maar met de juiste aanpak is het zeker mogelijk. Een goede start is om je dagelijkse calorie-inname te verminderen en meer te bewegen. Het is belangrijk om een gebalanceerd dieet te volgen en te zorgen voor voldoende eiwitten en vezels. Het is ook cruciaal om de juiste hoeveelheid water te drinken en genoeg slaap te krijgen om je lichaam te ondersteunen bij het afvallen. Blijf gemotiveerd en houd vol, want met consistentie en discipline kun je je doel bereiken.

iTeraCare

Combineer terahertz frequenties met Quantum technologie en warmte en je schept de meest ultieme conditie voor het “zelfhelend” vermogen van je lichaam. De iTeraCare is wereldwijd het enige apparaat, voor persoonlijk gebruik, dat terahertz frequenties combineert met warmte. Over de gehele wereld ervaren mensen, die dit apparaat gebruiken, de positieve resultaten.

Candida

Candida is een gist dat iedereen in het lichaam meedraagt. Het wordt in toom gehouden door vriendelijke bacteriën zoals acidophilus die het gebruiken als voedsel. Candida heeft echter de eigenschap dat het zich kan veranderen in een schimmel, met dezelfde eigenschappen als alle andere schimmels, zoals bv. zwemmerseczeem. Dit kan gebeuren als de balans in de darmen verstoord wordt doordat vriendelijke bacteriën vernietigd worden.

Maak een afspraak

GEZONDHEIDSKLACHTEN? Samen komen we verder! Bel voor info: 06-45044647

Liever per mail? Stel hier je vraag.